De Brauw Blackstone Westbroek


client:
De Brauw Blackstone Westbroek

opdracht:
800 portretten, abstracte beelden, eventfotografie en groepsportret

art direction:
Momkai

Een case waarin alles samenkomt

De Brauw Blackstone Westbroek - Phenster

1: Zakelijke portretfoto's

Hoe breng je achthonderd personen in vier landen op eenzelfde manier in beeld? Phenster is gespecialiseerd in het creƫren van eenheid bij projecten met meerdere fotografen. We zorgen ervoor dat zakelijke portretfoto's er overal hetzelfde uitzien; nu en over drie jaar.

De Brauw Blackstone Westbroek - Phenster

Ontdek welke portretstijl bij jullie organisatie past:

Plan een gesprek in

2: Abstracte merkidentiteit

Strategic design agency Momkai staat aan de basis van de nieuwe merkidentiteit van De Brauw. Phenster heeft er de makers bij betrokken. Zo ook voor deze serie abstracte papierbeelden.

3: Recruitment aanstormend talent

Alle startende advocaten bij de Brauw Blackstone Westbroek doorlopen het driejarige programma De Brauwerij. We kregen het verzoek deze aanstormende talenten in de spotlight te zetten. Hier hebben we de abstracte papier textuur in de achtergrond terug laten komen om bij de huidige beeldstijl te blijven. De beelden worden gebruikt voor recruitment doeleinden.

4: Kerstkaart

Ook in de kerstkaart hebben we de abstracte papierkunst terug laten komen.

De Brauw Blackstone Westbroek - Phenster

5: Careers: situaties met medewerkers

Voor werving en selectie en interne communicatiedoeleinden, is een set van twintig beelden gemaakt. De foto's laten kantoorsituaties zien met echte medewerkers. Wil je ook aan de slag met employer branding? Neem dan contact met ons op.

6: Eventfotografie: bijeenkomsten registreren zoals deelnemers ze ervaren

Eventfotografie vraagt om fotografen die in een split second kunnen reageren. Voor zowel formele als informele bijeenkomsten heeft Phenster de juiste fotografen en videografen beschikbaar.

De Brauw Blackstone Westbroek - Phenster

7: 150 jaar groepsportret

Wie 150 jaar bestaat, heeft een goede reden dit te vieren. Vanuit de communicatieafdeling ontstond het idee een groepsportret uit de beginperiode nieuw leven in te blazen. Phenster zette dit om in de praktijk.

Meer weten over deze case van De Brauw Blackstone Westbroek?
Mail of bel Phenster op: T. +31 (0)35 700 97 16

gerelateerde cases