Nordian

Investeren is mensenwerk

Na het ontwerpen van de nieuwe huisstijl van investeringsmaatschappij Nordian kreeg art director Niels Luigjes de opdracht de nieuwe website te ontwikkelen. Phenster zorgde in nauwe samenwerking met Niels voor alle beelden: fotografie bij diverse bedrijven, het zoeken naar stockfotografie en het maken van de portretten van alle partners en medewerkers van Nordian.

Jesse Kraal kreeg de opdracht de fotografie van alle bedrijven op zich te nemen en lijn in de beelden te krijgen. Jesse heeft een heel goed oog voor details en processen in bedrijven.

De fotografie van Jasper Zwartjes sprong in de moodboards voor de portretfotografie er meteen uit. Zijn stijl past heel erg goed bij Nordian: portretten op straat in het echte leven, maar op zo'n manier gefotografeerd dat de beelden meteen de aandacht trekken, maar toch een zakelijk karakter behouden.

client:
Nordian

opdracht:
13 bedrijven en karakterportretten

fotograaf:
Jasper Zwartjes, Jesse Kraal

art direction:
Niels Luigjes

locatie:
Nederland, diverse locaties

  • Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster Nordian - Phenster

Meer weten over deze case van Nordian?
Mail of bel Phenster op: T. +31 (0)35 700 97 16