Scotch & Soda

fotografietraining: 100% vooruitgang in een dag

Fotografietraining
In een dag 100% vooruitgang boeken bij het maken van foto's: het is mogelijk! Voor Scotch & Soda is een fotografietraining op maat ontwikkeld voor een internationaal team van 12 virtual merchandisers. Ze zijn getraind betere interieur- en close-up foto’s te maken van nieuwe winkels voor social media en intern gebruik.

Maatwerk
Een fotografietraining ontwikkelen is maatwerk. Er wordt gekeken naar de apparatuur, het kennisniveau van de deelnemers en eerder gemaakte foto's. Alle deelnemers ontvangen na afloop van een training een geplastificeerde A5 hand-out met de belangrijkste tips en instellingen er op vermeld.

Twee trainers
Om een optimaal resultaat te behalen wordt er gewerkt met twee trainers. Zo is er ruimte voor de deelnemers om vragen te stellen en krijgen de deelnemers voldoende hulp bij de praktijkoefeningen.

Het vervolg: persoonlijke coaching
Het volgen van een training is slechts het startschot op weg naar beter beeld. Aan de hand van de wensen maken we een vervolgplan waarbij deelnemers persoonlijke feedback ontvangen op foto's gemaakt in de maanden na de training. Daarnaast is een opfristraining na een jaar aan te raden.

client:
Scotch & Soda

opdracht:
fotografietraining

locatie:
Amsterdam, Nederland

  • Scotch & Soda - Phenster Een oefening over compositie: kijk naar foto's uit magazines als Linda, Jan en VT Wonen en benoem welke compositieregels zijn toegepast. Scotch & Soda - Phenster De flagshipstore in Amsterdam fungeerde als het oefenterrein voor het middagprogramma. Scotch & Soda - Phenster Na afloop van trainingen ontvangen de deelnemers een vragenformulier die anoniem online ingevuld kan worden. De ontvangen feedback wordt meegenomen in het constant verbeteren van trainingen.

Meer weten over deze case van Scotch & Soda?
Mail of bel Phenster op: T. +31 (0)35 700 97 16